Escrit per: Dani divendres, 28 de juny del 2013


Aquesta idea no podria ser tan irreal en uns anys. Recentment, l’agència espacial Mars One, liderada pel multimilionari neerlandès Bas Landsdorp, ha planejat instal•lar la primera colònia a Mart on viuran astronautes a partir de 2023.

Aquesta reconeguda agència ha proposat la construcció d'habitacles per a 20 astronautes. Tot sembla perfecte, però hi ha un petit problema. Qui hi decideixi anar, no podrà tornar mai. El multimilionari explica que els costos de tornada serien tan grans que és millor que restin al planeta vermell per a sempre.



Per a que la missió surti rentable volen que tota la vida dels astronautes a Mart sigui gravada i retransmesa (com un reality) a totes les televisions del món. 
Actualment, el programa està seleccionant als candidats (ja n’hi ha més de 100 000, entre ells 11 espanyols). Si algun lector hi està interessat, només haurà de fer un vídeo explicant perquè vol anar-hi i quines són les seves habilitats. Després cal pujar el vídeo al web de Mars One i tenir sort! 

Aquesta idea ha rebut una gran crítica per part de la comunitat científica, manifestant els grans problemes ètics que comportaria. Això fa pensar que la missió mai arribarà a completar-se.

Tota la informació a:



{ 2 comentarios ... llegeix-los a sota o afegeix-ne un }

  1. Aquest blog és molt interessant. M'ha ajudat molt per els treballs.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies anònim, ens agrada molt saber que el blog agrada!

    Salutacions

    ResponElimina

Entrada a l'atzar

Què diuen al Twitter?

Traductor

- Copyright © CocoCiència - Powered by Blogger and Metrominimalist -